Executive Search en Interim-Management

Soms vraagt de goede invulling van een vacature net even een stap extra. In een krappe arbeidsmarkt zijn maar weinig goede kandidaten voor sleutelfuncties beschikbaar en je wilt ook mensen aanspreken die zelf (nog) niet actief op zoek zijn. Met de aanpak van BAN PersoneelsDiensten is dat mogelijk.

Executive Search  

Samen met u gaan we op zoek naar de beste kandidaat voor uw vacature. Op basis van een gedegen analyse van uw vraag gaan wij voor u op zoek. Bij deze actieve search-aanpak komen onze jarenlange ervaring in de sector en ons uitgebreide netwerk in (en buiten) de regio goed van pas.

Indien gewenst kunnen we op maat onze assessments inzetten om een goede match onderbouwd te garanderen.

Interim-management  

Bent u op zoek naar een interim-manager voor uw organisatie? Ook dan zijn we u graag van dienst. Of het nu gaat om vervanging bij ziekte, zwangerschapsverlof of het plotselinge vertrek van een collega. of om ieand die ondersteuning kan bieden bij een fusie, organisatieverandering, de opzet van nieuw beleid of de uitbreiding van dienstverlening. U kunt een beroep doen op BAN PersoneelsDiensten.

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van interim-managers, adviseurs en projectleiders. Zij beschikken altijd over meerdere jaren relevante werkervaring (bij de overheid). Zij hebben ervaring op het gebied van verschillende terreinen zoals overheidsfinanciën, openbare werken, juridische zaken, P&O, het sociaal domein of burgerzaken. Met hun kennis en vanuit hun achtergrond leveren zij een belangrijke bijdrage aan zowel structurele als incidentele taken en ontwikkelingen.
Aan de kwaliteiten van een interim-manager, adviseur of projectleider stelt u terecht hoge eisen. Wij brengen u graag in contact met de juiste persoon die u direct kunt inzetten.