Goed werkgeverschap

Goede primaire arbeidsvoorwaarden, een leuke baan en een juist salaris is leuk. Maar persoonlijke en professionele groei, je fit en vitaal voelen en de financiële basis op orde hebben, is minstens zo belangrijk.

Daarom hebben wij in het kader van goed werkgeverschap BAN BALANS ontwikkeld, een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden dat het werken voor BANPD extra leuk maakt! BAN BALANS bestaat uit drie onderdelen:

1. Goed geregeld

unsplash_e3OUQGT9bWU.jpg

Met Goed Geregeld heb je recht op een ABP pensioen en collectiviteitskortingen op verzekeringen. Als werknemer heb je beschikking over een Individueel Keuzebudget (IKB), net als de vaste werknemers bij de overheid. Met dat budget is er meer keuzevrijheid binnen de arbeidsvoorwaarden. Het IKB kan gebruikt worden voor het kopen van verlof, betalen van opleidingskosten, extra vergoeding van woon-werkverkeer en vakbondscontributie. Het bedrag uit laten betalen kan natuurlijk ook. Hoe en wanneer je hier gebruik van maakt kun je zelf bepalen. Verder, het is vaak wel mogelijk om een huis te kopen met een flexibel contract. We informeren je hier graag over.

2. Fit & vitaal

unsplash_mNGaaLeWEp0.jpg

Een eigen vitaliteitscoach, goede verzuimbegeleiding, een vertrouwenspersoon en korting op sportabonnementen. Dat alles bieden wij aan als ondersteuning om gezond aan het werk te blijven. Toch een keer ziek? We weten dat iemand zich niet zomaar ziek meldt. Daarom hanteren wij bij ziekte geen wachtdagen.

3. Loopbaan & leren

Persoonlijke en professionele groei vinden wij erg belangrijk. Wij willen graag dat jij werk doet dat het best aansluit bij jouw talenten en drijfveren. Daarom hebben wij een eigen opleidingstak met trainingen en opleidingen gericht op het vergroten van vakkennis en het versterken van specifieke vaardigheden. Regelmatig organiseren wij workshops en themabijeenkomsten. Wil je graag weten wat je sterke kanten zijn en welk werk daarbij past? Wij helpen je daarbij, door middel van coaching, tests en loopbaanbegeleiding door onze drie vaste loopbaanadviseurs.