Werken voor de Overheid

BAN PersoneelsDiensten is een bijzondere intermediair. Bij ons komen vraag naar en aanbod van overheidspersoneel samen. Gemeenten, provincies, waterschappen en andere overheidsorganisaties vinden bij ons een aantal specialisaties die zij kunnen inzetten om in de vraag naar personeel te voorzien.

Mensen die op zoek zijn naar een (andere) overheidsfunctie, adviseren wij over de weg naar een nieuwe baan.

Onze wortels liggen in de Bestuursacademie Noord-Nederland. Wij werken uitsluitend voor de overheid en zijn goed ingevoerd in de regio. De kennis die bij ons is opgedaan en de ervaring met verschillende overheidsorganisaties zorgt ervoor dat wij gericht kunnen inspelen op de specifieke eisen en wensen die worden gesteld. Van zowel opdrachtgevers als kandidaten.

Prijs en kwaliteit

Voor onze vaste opdrachtgevers hanteren wij een abonnementensysteem. Op basis van dit systeem hanteren wij ‘interne tarieven’. Daardoor zijn én blijven we uiterst concurrerend. Wanneer u gebruik maakt van ons abonnementensysteem dan leidt dit tot extra financiële voordelen voor uw organisatie, wanneer u een beroep doet op onze diensten.

Meer dan alleen werk

De verantwoordelijk van een bedrijf gaat verder dan de relatie tot opdrachtgevers, klanten, medewerkers en relaties. Lees verder over wat voor ons  de betekenis is van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. 

Meer informatie

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail via de onderstaande knop. Wij staan u graag te woord. 

Naar contact

Deelnemende organisaties