Detachering & Payroll

Detachering

Bij detachering zoeken wij voor u naar geschikte kandidaten.

Wij beschikken over een ruim bestand van kandidaten die geselecteerd zijn op hun geschiktheid voor de (lokale) overheid en die op tijdelijke basis aan de slag willen bij u. Op grond van uw criteria matchen we passende kandidaten. BAN PersoneelsDiensten treedt op als juridisch werkgever en neemt alle administratieve lasten op zich.

Gedetacheerde werknemers van BAN PersoneelsDiensten ontvangen een salaris op basis van de salarisschalen van de overheid. Daardoor kunt u dezelfde arbeidsvoorwaarden laten gelden als voor uw eigen medewerkers. Bijvoorbeeld pensioenopbouw bij het ABP, een collectieve zorgverzekering, een eindejaarsuitkering of een levensloopbijdrage.

Payrolling

Payrolling is een aantrekkelijke oplossing voor het aannemen van nieuwe medewerkers, maar ook voor oproepkrachten, vakantiehulpen en stagiaires. U kunt tegen scherpe tarieven een medewerker bij ons op de loonlijst plaatsen.

Bij Payrolling werft u zelf uw medewerkers en stelt het arbeidsvoorwaardenpakket samen. Daardoor kunt u dezelfde arbeidsvoorwaarden laten gelden als voor uw eigen medewerkers (pensioenopbouw ABP, collectieve zorgverzekering, eindejaarsuitkering en een levensloopbijdrage). BAN PersoneelsDiensten verzorgt nagenoeg alle werkgeverstaken terwijl, u de regie in handen houdt. De werknemer treedt bij ons in dienst, maar is onderdeel van uw organisatie. 

Kandidaten aanmelden?

Persoonsgegevens
Melding kandidaat Detachering Payroll