Werving & Selectie

Wij werven en selecteren de juiste kandidaten op basis van criteria die u als opdrachtgever bij ons neerlegt. U betaalt alleen bemiddelingskosten als de vacature ook daadwerkelijk wordt ingevuld. De medewerkers kunnen een aanstelling krijgen bij uw organisatie of ze kunnen (eerst een periode) op basis van detachering bij uw organisatie werken.

Kennis

Door onze jarenlange ervaring binnen de publieke sector vinden wij de meest geschikte kandidaten die bij uw organisatie passen. Onze werkwijze is helder en informeel, gericht op een goede verbinding tussen organisatie en mens.

Intergemeentelijke uitwisseling

Een speciale vorm van werving en selectie is de intergemeentelijke uitwisseling. Op deze manier wordt de arbeidsmobiliteit bevorderd. Als opdrachtgever heeft u de mogelijkheid om tijdelijk aanvullende deskundigheid in huis te halen. Bijvoorbeeld voor een interim-klus of tijdelijke vervanging.

Medewerkers krijgen de kans om hun werkervaring te verbreden en hun carrièreperspectief te verbeteren. Binnen of buiten de organisatie. Bij deze vorm van detachering kunnen afspraken gemaakt worden over de terugkeer naar de oude functie bij de eigen werkgever.