Urenregistratie

Digitale urenregistratie, verlof en reiskosten

BAN PersoneelsDiensten werkt met digitale urenregistratie. U legt hierin uw gewerkte uren en verlof vast. Ook kunt u de kosten van woonwerk-verkeer en dienstreizen declareren. Wanneer u in dienst komt ontvangt u de link en nadere bijzonderheden om uw gebruikersaccount te activeren. Daarna kunt u op de home-pagina inloggen.

Een nadere toelichting op de medewerkers-portal en een handleiding voor het boeken van uren en reiskosten vindt u in deze bijlage.

Een overzicht van veel gestelde vragen vindt u hier. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Registratie

Gewerkte uren en reiskosten kunt u registreren gedurende de maand dat u de werkzaamheden verricht, tot uiterlijk de 7e van de daaropvolgende maand. Met andere woorden, wilt u gewerkte uren over de periode oktober registreren, dan kunt u dit in oktober doen en tot uiterlijk 7 november. Later declareren kan ook, maar dan worden de vergoedingen uitbetaald met de salarisbetaling van de volgende maand.

Accorderen en uitbetalen

Wanneer u de uren en/of het aantal kilometers heeft ingevuld en afgesloten, ontvangt uw leidinggevende hiervan bericht. Hij of zij zal vervolgens uw declaraties inzien en al dan niet goedkeuren. Zodra uw leidinggevende uw registratie heeft ingezien en geaccordeerd kunnen de uren en declaraties worden uitbetaald. Alle declaraties worden gelijk met uw salaris uitbetaald.