Willemijn over het ontwikkeladvies

Afgelopen zomer was ik aan het nadenken over mijn werk en toekomst. Op de LinkedIn-pagina van BAN PersoneelsDiensten zag ik een bericht dat je via de overheid kosteloos een ontwikkeladvies kon volgen.

Ik heb mezelf direct aangemeld en bewust gekozen voor Marlies Talsma van BAN PersoneelsDiensten als gekwalificeerd loopbaanadviseur. Waarom? Ik werk binnen de overheid en ken BAN PersoneelsDiensten goed. Als ik iets anders wil, dan beschikken zij over het netwerk waar ik gebruik van kan maken.

Het eerste gesprek met Marlies verliep goed. Ik kreeg een aantal taken die ik moest uitvoeren, waaronder het maken van een arbeidsmarktscan. Tijdens ons tweede gesprek gingen we daar dieper op in. De komende periode moet ik zelf wat 'hengels uitwerpen', maar als ik advies nodig heb dan kan ik Marlies altijd bellen. Dat vind ik fijn en geeft een stok achter de deur. Wanneer we het traject afsluiten hoop ik zicht te hebben op de mogelijkheden die er voor mij zijn. Ga ik iets (heel) anders doen of zit ik eigenlijk wel goed voor nu?

Kosteloos ontwikkeladvies

Beperkt aantal plekken beschikbaar, meld je daarom z.s.m. aan!