Activiteiten tijdens de Week van de Loopbaan!

Van 14 tot 19 september vindt de landelijke week van de loopbaan plaats. Dit is een initiatief van de beroepsvereniging NOLOC waartoe ook de loopbaanadviseurs van BAN PersoneelsDiensten gecertificeerd zijn. Tijdens deze week organiseren de adviseurs van
BAN PD een aantal leuke activiteiten die voor iedereen gratis toegankelijk zijn!

Loopbaan APK gesprek

Heb je een vraag over je CV, welk type functie het beste bij jou past, hoe je meer balans aan kunt brengen tussen werk en privé of een andere vraag over je loopbaan? Dan ben je van harte welkom voor een gesprek bij de loopbaanadviseurs van BAN PD.

Workshop "Het goede gesprek" voor leidinggevenden

We organiseren een workshop voor leidinggevenden en teamleiders over het ontwikkelgerichte “goede” gesprek tussen leidinggevende en medewerker. Tijdens deze praktische workshop ontvang je handige tips o.a. hoe je eigenaarschap kunt stimuleren maar ook hoe je in gesprek kunt over emoties op het werk die werkgeluk vergroten. 

Workshop "De Moderne Loopbaan" voor medewerkers en HR adviseurs

We organiseren een workshop over de moderne loopbaan. De arbeidsmarkt is de laatste 20 jaar drastisch veranderd en daarmee hebben we grotendeels afscheid genomen van de traditionele loopbaan. Wanneer we kijken naar de moderne loopbaan dan zien we een aantal belangrijke verschillen met de traditionele loopbaan. Ben je benieuwd hoe het speelveld in de moderne loopbaan eruit ziet en waar je als medewerker of HR adviseur rekening mee moet houden? Dan ben je van harte welkom!

Voor beide workshops geldt dat op volgorde van aanmelding deelnemers worden uitgenodigd deel te nemen. Vanwege de coronavoorschriften werken we in kleine groepen van maximaal 6 deelnemers.

We horen graag van je! Meld je aan via onderstaande formulier dan nemen we contact met je op.