Goed werkgeverschap

Goede primaire arbeidsvoorwaarden, een leuke baan en een juist salaris is leuk. Maar persoonlijke en professionele groei, je fit en vitaal voelen en de financiële basis op orde hebben, is minstens zo belangrijk. Daarom hebben wij in het kader van goed werkgeverschap BAN BALANS ontwikkeld, een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden dat het werken voor BANPD extra leuk maakt!

 

BAN BALANS bestaat uit drie onderdelen:


1. Goed Geregeld
Met Goed Geregeld heb je recht op ABP pensioen en collectiviteitskortingen op verzekeringen. Verder is het mogelijk om een huis te kopen met een flexibel contract en krijg je een Individueel Keuzebudget (IKB), dat je meer keuzevrijheid biedt over de inhoud van je arbeidsvoorwaardenpakket. IKB kan je maximaal inzetten voor het kopen van verlof, het uitbetalen van extra geld, opleidingskosten, extra vergoeding van woon-werkverkeer en vakbondscontributie. Dit naar eigen keuze en op het moment dat het jou uitkomt.

 


2. Fit en Vitaal
Een eigen vitaliteitscoach, goede verzuimbegeleiding, een vertrouwenspersoon en korting op sportabonnementen. Dat alles bieden wij aan als ondersteuning om gezond aan het werk te blijven.

Toch een keer ziek? We weten dat iemand zich niet zomaar ziek meldt. Daarom hanteren wij bij ziekte geen wachtdagen.

 


3. Loopbaan en Leren
Persoonlijke en professionele groei vinden wij erg belangrijk. Wij willen graag dat jij werk doet dat het best aansluit bij jouw talenten en drijfveren. Daarom hebben wij een eigen opleidingstak met trainingen en opleidingen gericht op het vergroten van vakkennis en het versterken van specifieke vaardigheden. Regelmatig organiseren wij workshops en themabijeenkomsten. Wil je graag weten wat je sterke kanten zijn en welk werk daarbij past? Wij helpen je daarbij, door middel van coaching, tests en loopbaanbegeleiding door onze drie vaste loopbaanadviseurs.