Werving & Selectie

Voor u als opdrachtgever werven en selecteren wij kandidaten op basis van criteria die u bij ons neerlegt. Wij zorgen ervoor dat u met geschikte potentiële medewerkers in contact komt. U betaalt alleen bemiddelingskosten als de vacature ook daadwerkelijk wordt ingevuld. De medewerkers kunnen een aanstelling krijgen bij uw organisatie of zij kunnen (eerst een periode) op basis van detachering bij uw organisatie werkzaam zijn.

Intergemeentelijke uitwisseling

Een bijzondere vorm van werving en selectie is de intergemeentelijke uitwisseling.
Het is een manier om de arbeidsmobiliteit te bevorderen. Zowel opdrachtgevers als kandidaten kunnen van deze uitwisseling profijt hebben.
Als opdrachtgever heeft u de mogelijkheid om tijdelijk aanvullende deskundigheid in huis te halen. Bijvoorbeeld voor een interim-klus of de tijdelijke vervanging van een eigen medewerker.
Medewerkers krijgen de kans om hun werkervaring te verbreden. Ze krijgen de gelegenheid om hun carrièreperspectief te verbeteren. Hetzij binnen, hetzij buiten de eigen organisatie. Bij deze vorm van detachering  kunnen afspraken gemaakt worden over de terugkeer naar de oude functie bij de eigen werkgever.

Search

Door onze jarenlange ervaring binnen de publieke sector vinden wij die kandidaat die bij uw organisatie past én de juiste kennis en capaciteit in huis heeft om uw organisatie verder te helpen. Onze werkwijze is helder en informeel, gericht op een optimale verbinding tussen organisatie en mens.