Detachering & Payrol

Detachering

Bij detachering zoeken wij voor u naar geschikte kandidaten.

Wij beschikken over een ruim bestand van kandidaten die geselecteerd zijn op hun geschiktheid voor de (lokale) overheid en die op tijdelijke basis aan de slag willen bij u. Op grond van uw criteria stellen we passende kandidaten aan u voor. BAN PersoneelsDiensten treedt op als juridisch werkgever en neemt alle administratieve lasten op zich.

Gedetacheerde werknemers van BAN PersoneelsDiensten ontvangen een salaris op basis van de salarisschalen van de overheid. Daardoor kunt u dezelfde arbeidsvoorwaarden laten gelden als voor uw eigen medewerkers (zoals pensioenopbouw bij ABP, collectieve zorgverzekering, eindejaarsuitkering, levensloopbijdrage).

Payrolling

Payrolling is een aantrekkelijke oplossing voor het aannemen van nieuwe medewerkers, maar ook voor oproepkrachten, vakantiehulpen en stagiaires. U kunt tegen scherpe tarieven een medewerker bij ons op de loonlijst plaatsen.

Bij payrolling werft u zelf uw medewerkers. U stelt zelf het arbeidsvoorwaardenpakket voor de medewerker samen. Daardoor kunt u dezelfde arbeidsvoorwaarden laten gelden als voor uw eigen medewerkers (zoals pensioenopbouw bij ABP, collectieve zorgverzekering, eindejaarsuitkering, levensloopbijdrage). BAN PersoneelsDiensten verzorgt nagenoeg alle werkgeverstaken, terwijl ú de regie in handen houdt. De werknemer treedt dus bij ons in dienst, maar is voor de rest echt een onderdeel van uw organisatie.

Kandidaten aanmelden?

Kandidaten aanmelden kan via Melding Kandidaten Detachering, mei 2019 (.pdf).
De kandidaat kan zijn / haar gegevens doorgeven via Persoonsgegevens, juni 2019 (.pdf)