Personeel nodig?

Voor onze opdrachtgevers vinden wij kandidaten. Op basis van uw criteria.
U betaalt alleen een vergoeding als de vacature echt is ingevuld. En natuurlijk kijken we ook naar de mogelijkheden van intergemeentelijke uitwisseling.

Lees meer

Bent u op zoek naar goede medewerkers? Tijdelijk of vast? U zoekt een interim-manager, projectleider of adviseur? Of wilt u uw medewerkers laten groeien en excelleren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Stuur een e-mail

Assessments

Met de assessments van BAN PD krijgen organisaties snel inzicht in de vraag of een medewerker geschikt en gekwalificeerd is voor datgene dat van hem of haar wordt verwacht. Dat is zinvol bij het selecteren van de juiste kandidaat voor een bepaalde functie, of bij het ontdekken van de doorgroeimogelijkheden.

Lees meer

RUIM BAAN

Een bijzondere vorm van samenwerking is RUIM BAAN. Meer dan dertig Noordelijke overheidsorganisaties hebben hierin afspraken gemaakt op het gebied van mobiliteit, uitstroom, loopbaanontwikkeling, inzetbaarheid en reïntegratie.

Lees meer

Uitgelicht: De beleidsadviseur en het politiek-bestuurlijk krachtenveld

Hoe combineert u, als beleidsadviseur die mondeling of schriftelijk beleidsadviezen geeft, politiek-bestuurlijke wensen en opvattingen met uw eigen professionele deskundigheid? En hoe brengt u dit tot haalbare adviezen op basis waarvan het bestuur beslissingen kan nemen? Deze vragen staan centraal in de ‘De beleidsadviseur in het politiek-bestuurlijk krachtenveld’. Na afloop van deze trainingen bent u beter in staat uw vakmanschap in te zetten om tot goede beleidsadviezen te komen.