Personeel nodig?

Voor onze opdrachtgevers vinden wij kandidaten. Op basis van uw criteria.
U betaalt alleen een vergoeding als de vacature echt is ingevuld. En natuurlijk kijken we ook naar de mogelijkheden van intergemeentelijke uitwisseling.

Lees meer

Bent u op zoek naar goede medewerkers? Tijdelijk of vast? U zoekt een interim-manager, projectleider of adviseur? Of wilt u uw medewerkers laten groeien en excelleren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Stuur een e-mail

Assessments

Met de assessments van BAN PD krijgen organisaties snel inzicht in de vraag of een medewerker geschikt en gekwalificeerd is voor datgene dat van hem of haar wordt verwacht. Dat is zinvol bij het selecteren van de juiste kandidaat voor een bepaalde functie, of bij het ontdekken van de doorgroeimogelijkheden.

Lees meer

RUIM BAAN

Een bijzondere vorm van samenwerking is RUIM BAAN. Meer dan dertig Noordelijke overheidsorganisaties hebben hierin afspraken gemaakt op het gebied van mobiliteit, uitstroom, loopbaanontwikkeling, inzetbaarheid en reïntegratie.

Lees meer

Uitgelicht: De beleidsmedewerker en het politiek-bestuurlijk krachtenveld

U werkt als adviseur in een politiek-bestuurlijke omgeving en weet hoe complex dat kan zijn. Naast de eigen afdeling of sector, spelen vele instanties, maatschappelijke organisaties en individuele burgers een rol. Daarnaast moet rekening worden gehouden met de vraag in welk krachtenveld collegeleden opereren en welke verschillende rollen zij vervullen.
Hoe combineert u, als beleidsadviseur politiek-bestuurlijke wensen en opvattingen met uw eigen professionele deskundigheid? En hoe brengt u dit tot haalbare adviezen op basis waarvan het bestuur beslissingen kan nemen? Deze vragen staan centraal in de ‘De beleidsmedewerker in het politiek-bestuurlijk krachtenveld’.