Werken voor de Overheid

BAN PersoneelsDiensten is een bijzondere intermediair. Bij ons komen vraag naar en aanbod van overheidspersoneel samen. Gemeenten, provincies, waterschappen en andere overheidsorganisaties vinden bij ons een aantal specialisaties die zij kunnen inzetten om in de vraag naar personeel te voorzien.

Mensen die een (andere) overheidsfunctie ambiëren, adviseren wij over de weg naar een baan die hen past.

Onze roots liggen in de Bestuursacademie Noord Nederland. Wij werken (bijna) uitsluitend voor de overheid en zijn goed ingevoerd in de regio. Door de opgebouwde kennis van en ervaring met de verschillende overheidsorganisaties, kunnen wij gericht inspelen op de specifieke eisen en wensen. Van zowel opdrachtgevers als kandidaten. Als geen ander beheersen wij ‘hun taal’. En zijn wij bij voorkeur hun vertrouwde, laagdrempelige adres, als het gaat om een goede match van vraag en aanbod.

Prijs & Kwaliteit  Ook door gunstige tarieven
Voor onze vaste opdrachtgevers hanteren wij een abonnementensysteem. Op basis daarvan hanteren wij ‘interne tarieven’. Daardoor zijn én blijven we uiterst concurrerend. Maakt u gebruik van het abonnementensysteem, dan leidt dat tot extra financiële voordelen voor uw organisatie wanneer u een beroep doet op onze diensten.
We kijken vooral naar de inhoudelijke en kwalitatieve betekenis die wij met onze mensen voor u kunnen hebben. En naar de continuïteit van de samenwerking.
We streven daarbij naar een win-win situatie, voor u en voor ons.

Meer dan werk alleen
BAN PersoneelsDiensten vindt dat de verantwoordelijkheid van een bedrijf verder gaat dan de relatie tot opdrachtgevers, klanten, medewerkers en relaties. Lees verder over wat voor ons de betekenis is van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Meer informatie
Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. Of neem direct contact op met één van onze adviseurs.

Bekijk ook onze Algemene voorwaarden, het Klachtenreglement en het Privacyreglement mei 2018.

Kwaliteitswaarborg
BAN PersoneelsDiensten is in het bezit van het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA-keurmerk).