Workshop Communiceren en de kunst van vragen stellen

Het stellen van de juiste vragen is een eeuwenoude kunst. Duidelijke vragen zijn bijzonder behulpzaam om het goede gesprek te voeren, je functie coachend in te vullen en om meer inzicht te krijgen in lastige vraagstukken. Wie krachtige reflectieve vragen stelt, zet de ander aan het denken. Vanzelfsprekend is dat niet. Binnen organisaties heerst er vaak de waan van de dag of het appel om met snelle oplossingen te komen. Er is een zee aan soorten vragen waar je als vragensteller je weg in moet zien te vinden.

Doelgroep

Voor iedereen die een leidinggevende en/of adviesfunctie heeft. Dus voor managers, beleidsadviseurs, HR-adviseurs, coördinatoren enz.

Inhoud

In deze workshop krijg je tips en inspiratie en gaan we actief aan de slag. Je oefent met enkele kernvermogens van de vragensteller. Je vergroot je repertoire aan goede en bijzondere vragen. Je verdiept je inzicht in de werking van de vragen die jij en anderen stellen.

Trainers

De workshop wordt verzorgd door Mieke Voogd en Joris Brenninkmeijer van Bureau Begeleidingskunst. Samen schreven zij het boek De juiste vraag. De kunst van het vragenstellen in coachende gesprekken.

Datum

3 september van 9.00 - 16.30 uur. 

Investering

De kosten voor deze workshop bedragen € 495,- per deelnemer (niet-leden € 595,- p.p.), exclusief BTW.

Bij meerdere deelnemers uit dezelfde organisatie kan de training ook in company worden georganiseerd.

Voor alle vragen over de workshop kunt u contact opnemen met BAN PersoneelsDiensten, secretariaat@banpd.nl of via 0592 – 330990.

Aanmelding training of cursus