Intern solliciteren

Zit je goed op je plek bij je huidige werkgever, maar ben je toe aan een volgende uitdaging? Een interne sollicitatie kan een mooie manier zijn om je loopbaan in beweging te houden. In de meeste gevallen heb je een grotere kans om de baan te krijgen wanneer je intern solliciteert, maar onderschat het proces niet! De organisatie goed kennen kan in je voordeel werken, maar soms ook in je nadeel. Neem een interne sollicitatie daarom altijd net zo serieus als een externe sollicitatie en doe mee aan deze workshop!

Doel workshop

Aan het einde van de workshop heb je een sterk en professioneel CV in handen én ben je optimaal voorbereid op het interne sollicitatiegesprek.

Inhoud workshop

De workshop bestaat uit 2 modules:

  • Hoe maak je een professioneel CV?

De sollicitatiecoach neemt stapsgewijs met je door waar een professioneel en hedendaags CV aan moet voldoen. Je krijgt individueel feedback op het gemaakte CV van de sollicitatiecoach en als je dat leuk vindt kun je ook de andere deelnemers aan de workshop om een reactie vragen.

  • Tips voor een succesvolle interne sollicitatie

Intern solliciteren is anders dan extern solliciteren. Hoewel intern solliciteren een grotere kans op succes biedt dan een externe sollicitatie, zijn er valkuilen waar je rekening mee moet houden. In deze interactieve workshop krijg je van de sollicitatiecoach tips en trucs om van je interne sollicitatie een succes te maken. Ook kun je veel leren van de (positieve en minder positieve) ervaringen met intern solliciteren van de andere deelnemers. De vragen die je in ieder sollicitatiegesprek kunt verwachten komen aan bod.

Datum

24 oktober 2022

Investering

Incompany:                     vraag gerust een maatwerk offerte op.

Open inschrijving:         € 595,-  p.p. exclusief BTW.

Interesse en vragen: neem dan contact op met Wieke Wassenaar, senior trainer/coach:
06-10875618 / w.wassenaar@banpd.nl

 

Aanmelding training of cursus