De 7 eigenschappen van succesvolle mensen

De zeven eigenschappen van succesvolle mensen is een wereldwijd bekende en gebruikte methode die ontwikkeld is door Stephen R. Covey.

De methode leert je op een effectieve manier te werken en te denken, je krijgt meer gedaan op een dag waardoor je tijd overhoudt. Door bewust om te gaan met keuzes en mogelijkheden, maak je jezelf waardevol op een manier die bij jou past. Niet meer geleefd worden maar leven zoals jij het voor ogen hebt. Begrijpen en ….begrepen worden. Na het volgen van de training ben je in staat om je zowel zakelijk als privé effectiever te gedragen.

Doel
  • Meer doen in dezelfde tijd
  • Betere keuzes maken
  • Het stellen van prioriteiten
  • Duidelijke keuzes maken
  • Sterker maken van relaties
  • Leiding nemen over jezelf
  • Meer plezier in je werk!
Inhoud

Dag 1:
Als je het anders gaat zien, kun je andere keuzes maken waardoor je een ander resultaat krijgt; Stimulus – Respons; Proactief taalgebruik; Vergroot je invloed.

Dag 2:
Visie, maak een plan; Welke rollen vervul je?; Tijdmanagement.

Dag 3:
Ga voor de win-win situatie; Effectief communiceren; Samenwerken; Keer op keer resultaat.

Dag 4:
Het geleerde in de praktijk brengen; Aandacht voor persoonlijke valkuilen; Handvatten om effectief te blijven.

Dag 5:
Paardenspiegelen: spiegelen met paarden laat je op een zeer effectieve manier snel tot de kern komen van je vraag en leerpunten. Laat je verrassen door deze bijzondere manier van leren!

Datum, locatie

Data voor deze training wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. De training vindt plaats in Noord Nederland (Groningen of Drenthe).

Investering

De kosten voor deze training bedragen € 1.550,-- per deelnemer. Niet - leden betalen €1.750,-- exclusief BTW. Bij meerdere deelnemers uit dezelfde organisatie kan de training ook in company worden georganiseerd.

Voor alle vragen over de training kunt u contact opnemen met BAN PersoneelsDiensten, n.van.der.steen@banpd.nl of via 0592 – 333080.

Aanmelding training of cursus